сряда, 19 август 2020 г.

Никола Бенин. Пласидо Доминго се възстанови от вируса: „Ще се върна да пея“

 Никола Бенин

Пласидо Доминго се възстанови от вируса: „Ще се върна да пея“. Първа спирка в Казерта

Пласидо Доминго беше заразен през март от коронавируса, той се възстанови от него и програмата му е пълна с ангажименти. 

Първата италианска спирка е Кралският дворец на Казерта, където на 22 август за фестивала Лятото като крал ще предложи гала концерт. С него на сцената ще бъдат Сайоа Ернандес и Йорди Бернацер и Лорин Маазел. 

"По време на карантината имах късмета да имам семейството си до себе си. По време на реконвалесценцията си възстановявах нормалността всеки ден с нова енергия и се научих да давам правилната тежест на всичко". Има ли смисъл да говориш за пенсиониране? „Разбира се, но с голямо спокойствие. Ще дойде време да се оттегля от сцената, защото да бъдеш на сцената, се изисква голям физически и психически ангажимент, както и вокал.

Накрая скандалът със сексуалния тормоз. "Официалните резултати са достъпни за всички. Ако поведението ми обиди някого, се извиних от първия ден, но съвестта ми е спокойна, защото не съм злоупотребила с никого и вътрешните разследвания потвърдиха това."





Няма коментари:

Публикуване на коментар