четвъртък, 11 февруари 2021 г.

НИКИТА НАНКОВ С НАГРАДАТА "ЧУДОМИР", 2019

 Никола Бенин


 Никита Нанков “Ръководство по сапунисване”, в. “Стършел”, бр. 41,11.10.2019 г. 


Поздравления! Вие вече сте собственик на новозакупен сапун!  За да се насладите напълно на възможностите на Вашия сапун, Вие трябва да умеете да го използвате, тоест да сапунисвате. Моля прочетете внимателно настоящото ръководство по сапунисване, което ще Ви води стъпка по стъпка из неограничените възможности на сапунисването.

1) Извадете сапуна от опаковката му и като го държите внимателно с двете си шепи, за да не Ви се изплъзне, го поставете на хоризонтална повърхност.

ВНИМАНИЕ! Този сапун е предназначен само за мокро сапунисване. Употребата му за сухо сапунисване може да доведе до несапунисване.

2) Овлажнете сапуна с вода.

ВНИМАНИЕ! Този модел сапун е конструиран да работи единствено с вода и с никакви други овлажнители. Използването на масла, лубриканти, лосиони, газирани и алкохолни напитки и прочие може да предизвика несапунисване.

3) Поставете овлажнения сапун в шепата на ръката, с която бихте искали да сапунисвате. Без да го стискате, внимателно започнете да го прокарвате по повърхността за сапунисване.

ВНИМАНИЕ! Колкото повече стискате сапуна, толкова по-голяма е вероятността да го изпуснете.

ВНИМАНИЕ!!! В случай, че изпуснете сапуна, не се опитвайте да го настъпите с крак, което лесно би довело до подхлъзване с изключително опасни последици. Незабавно се обадете в полицията и докладвайте случая. Остането неподвижно на място и изчакайте идването на дежурните полицаи, които ще Ви окажат първа помощ в залавянето на сапуна беглец.

4) Навлажнете повърхността, по която сте прокарали сапуна, и започнете леко да я търкате. Сапунисването дава най-добри резултати, когато търкането води до появата на пяна.

ВНИМАНИЕ! Ако не се появи пяна, след като търкате десет минути, повторете действията, описани в точка 3. След тази процедура повторете търкането, описано в точка 4.

5) След появата на пяна имате две възможности да продължите:

а) Отмивате пяната, с което сапунисването фактически завършва.

б) Не отмивате пяната, а духате в нея и правите сапунени мехури. В този случай сапунисването завършва, след като издухате всички сапунени мехури.

ВНИМАНИЕ! Ако изберете възможност 5 б, духайте навън! Ако духате навътре, има голяма вероятност да вдишате сапунената пяна, след което ще се наложи да се извърши в стомаха Ви процедурата, описана в точка 5 а. В този случай е необходимо да се обадите на Вашия застраховател и/или погребален агент.

6) След завършване на сапунисването оставете внимателно сапуна в сапунерката, без да го подсушавате. Така той ще е готов за следващата употреба. Многократни изследвания от независими лаборатории в Швейцария и Съединените щати показват, че ако сапунът бъде подсушен, в сто процента от случаите преди следващата употреба се налага той да бъде отново навлажняван (консултирайте се с точки 1 и 2 по-горе).

ВНИМАНИЕ! Ако след сапунисването решите да избършете сапунисваното място, моля запознайте се внимателно с ръководството за избърсване, което може да намерите на https/www.izbаrsvane-sled-sapunisvane.com.

Желаем Ви приятно и продуктивно сапунисване!

ВНИМАНИЕ! Този сапун е конструиран за половин сапунисване. За цяло сапунисване моля купете още един такъв сапун.

ВНИМАНИЕ!!! Ако имате допълнителни въпроси, моля звънете на телефони 888 7777 6666 (за индивидуално сапунисване), 555 4444 3333 (за интимно сапунисване по двойки и тройки) или 222 1111 0000 (за групово и колективно сапунисване).

Никита НАНКОВ



Няма коментари:

Публикуване на коментар