неделя, 3 май 2020 г.

Вирус: Ватикана се забарикадира, но Христос отиде сред прокажените. Нещата, които трябва да чакате за ваксината и се появяват първите ефективни лечения


Никола Бенин


от Роберто Казалена
Епископи, кардинали, кардинали, всички облечени в луксозни одежди, но барикадирани в стените на Ватикана, но забравиха за Христос, който вместо това отиде сред прокажените, без маска, и ги погали. Каква е разликата между някой, който проповядва добро и драска лошо?
След това са различните Каритаси и благочестиви творби от всякакъв вид, които събират пари от лековерните вярващи и даряват колети с храна за бедните и предлагат столове за тези, които нямат храна. И къде е държавата? С различните допълнения, които не идват, с пари, които банките трябва да предвидят, които не предвиждат. Фантастично нещо, най-малкото.
Но колко истински християни наистина има? Те се оплакват заедно с духовенството за масите, които не могат да бъдат празнувани, и за притчите, които не е разказан от пастора на Бога. Хватка за дъното за интелигентните хора.
Междувременно Ватиканът може да направи много повече за бедните, ако иска, тъй като притежава злато за около 1600 милиарда евро, както и недвижими имоти за 2 000 милиарда и земя, църкви и произведения на изкуството с неоценима стойност.
И така, горките трохи, но много чат и молитви за нищо.
И също така трябва да се счита, че в града на Христос няма имигранти, които имат гражданство.
В панорамата на църквите единствените, които спасяват, са францисканците, най-близо до чувството на бедност, проповядвано от Христос.
И стигаме до вируса на короната и мерките, които трябва да се прилагат в очакване на лекарство или ваксина:
1) маски, които да използвате, дори ако не всички са еднакво защитни за другите
2) Приемайте храни и лекарства, които повишават имунната защита;
3) приемайте много слънце, защото увеличава производството на витамин D, от съществено значение за имунната система;
4) яжте много плодове и зеленчуци (особено със съдържание на витамини С и D), като чушки, портокали. артишок и т.н.
5) дръжте се на поне два метра от другите,
6) Използвайте маски, които обаче не предпазват от другите, така че купете плексигални каски, ако ги намерите, ако искате да сте сигурни.
Междувременно ново лекарство, одобрено в САЩ, Remdesivir, използвано срещу Ебола, изглежда много ефективно срещу вируса, докато в Италия се получават отлични резултати при преливане на заразената плазма, терапия, използвана от проф. Басети от Генуа.
Междувременно вирусологът д-р. Силвестири твърди, че вирусът предпочита настинката и че се оттегля от Италия. Докато в Мантуя, с грижите на проф. Бариони (имунна плазма, безплатно), от месец няма повече смъртни случаи.
Трябва да се добави също, че за съжаление в различните телевизионни предавания, често управлявани от „криви“ чатъри, които блокират събеседниците, без никакъв смисъл, ако не това да са единствените първи жени (казваме „слънце“ на комуникация), ние никога не говорим за имунна защита, защото фармацевтичните компании контролират рекламата на медиите и те не искат да чуят за имунологичния капацитет на хората. Само от лекарства, дори да са безполезни.
И така, дори когато не се намери ваксина, както в случая с ХИВ, пристига животоспасяващото лекарство.
Накратко, Биг Фарма се опитва да клеткира света за техните желания и печалби, като освен това, религиите, които със страха от смъртта са колонизирали човечеството.
Последен детайл, който мнозина не знаят, защото са невежи, тоест не знаят: когато ледниците на Северния и Южния полюс ще се стопят, много исторически вируси отново се появиха хванати в леда, хибернирани и след това нищо друго освен пандемии.

Няма коментари:

Публикуване на коментар