четвъртък, 18 ноември 2021 г.

Глобалното измерение на образованието (The global dimension of education)

 Никола Бенин


Across the world, teachers and students face similar challenges. We all need education and training systems that are better equipped to cope with emergencies, crises and pandemics, and we need high educational standards that help students realise their full potential.
How can we Europeans best collaborate with other countries to make education work for all citizens and support international projects?
Join us to tackle this issues (and discuss many other aspects of education and training!) at the European Education Summit on 9 December.
🤝 Panel - "The global dimension of education"
⌚ Time 16:00 - 16:45 CET

По целия свят учителите и учениците са изправени пред подобни предизвикателства. Всички се нуждаем от системи за образование и обучение, които са по-добре оборудвани за справяне с извънредни ситуации, кризи и пандемии, и имаме нужда от високи образователни стандарти, които помагат на учениците да реализират пълния си потенциал. Как ние, европейците, можем най-добре да си сътрудничим с други държави, за да направим образованието работещо за всички граждани и да подкрепяме международни проекти? Присъединете се към нас, за да се заемем с тези въпроси (и да обсъдим много други аспекти на образованието и обучението!) на Европейската образователна среща на върха на 9 декември. 🤝 Панел - "Глобалното измерение на образованието" ⌚ Час 16:00 - 16:45 CET

Няма коментари:

Публикуване на коментар