вторник, 26 юли 2016 г.

ЛУДОГОРЕЦ - ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА 2:2. РАВЕНСТВО С ЦЕНА НА ЗАГУБА

НИКОЛА БЕНИН




Лудогорец арена

Миодраг Божович - старши треньорът на Цървена звезда, сподели преди мача: "Със сигурност ни очаква един труден мач. Ще опитаме да направим един добър резултМиодраг Божович - старши треньорът на Цървена звезда, сподели преди мача: "Със сигурност ни очаква един труден мач. Ще опитаме да направим един добър резултат. Разбира се, имаме амбиции за добро представяне в Шампионската лига като Лудогорец е едно от препятствията ни по този път".
Ангел Патричев заяви, че: „Единствено победа би ни удовлетворила. Надявам се да я постигнем.” Той много добре знае, че европоходите на Лудогорец започват от Белград.



Шведският рефер Мартин Стрьомбергсон ще бъде арбитърът на срещата Лудогорец – Цървена звезда. Той е познат на българските запалянковци от ръководенето на двубоя България – Малта 1:1, састоял се на 16 ноември 2014 год.


ЛУДОГОРЕЦ: 21. Стоянов, 6. Натанаел, 8. Лукас Саша, 18. Дяков, 22. Кафу, 25. Минев, 27. Моци, 32. Пластун, 84. Марселиньо, 88. Вандерсон, 92. Лукоки

ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА: Кахриман, 4. Льо Талек, 8. Канга, 10. Катай, 11. Моуче, 19. М. Цветкович, 20. Доналд, 55. С. Симич, 77. Рендулич, 88. Ибанес, 97. Фибел

Цървена звезда след по-добра игра през второто полувреме си осигури конфортен резултат от 2:2 за реванша в Белград. С красив гол на Джонатан Кафу в 43-та минута Лудогорец поведе с 1:0. За съжаление веднага след почивката след грешка на защитата на отбора от Разград в 48-та минута Александър Катай изравни резултата за 1:1. Десет минути по-късно Славолюб Сърнич преодоля Моци и подаде на Моуче, който на празна врата не можа да поведе за Цървена звезда. Това обаче стори в 66-та минута Гелер Канга. Изравнителният гол за Лудогорец бе дело на влезлия през второто полувреме Клаудио Кешеро след бързо изпълнение на пряк свободен удар, който обърка срабската отбрана.

         Предстои труден мач в Белград, но опитните и скъпо платените играчи на Лудогорец, трябва да покажат, своите възможности на футболисти, които знаят как се играе на реванш. Не беше трудно да се забележи, че ключовите играчи Марселиньо и Моци не са във върхова спортна форма, което се отрази на играта на разградския отбор, особено след изравнителния гол на Цървена звезда. Надяваме се всички футболисти да демонстрират най-доброто, което умеят, за да оправдаят големите заплати, които получават. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар